4 mar. 2007

CELEBRACIÓ DEL CARNESTOLTES A LA NOSTRA LOCALITAT


Amb any més la rua del Carnestoltes arriba a la nostra localitat. Enguany tenint lloc la seva celebració el divendres dia 16 de febrer del 2007 organitzat per el Centre Obert La fulla, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Esparreguera.

La rua es va iniciar amb bastant retard per causes de força major, donat per problemes d’accés al casc urbà de la població.
Un enterrament previst de celebrar a la parroquia de Santa Eulalia d’Esparreguera va haver d'endarrerir-se, en no poder arribar la comitiva de Pompes Fúnebres i familiars que acompanyaven al difunt que es dirigien al sepeli, en trobar-se tallats a la circulació diversos carrers de la població, amb motiu de la celebració del Carnestoltes. Cosa que va fer que al dolor d’aquells esparreguerins que portaven a l’església el seu familiar, per acomiadar-se definitivament d’Ell, fos, encara, mes anguniós.
Rua del Carnestoltes d'Esparreguera, baixant per el carrer Montserrat...


Arribats amb retard al seu destí, i degut les acuses de força major, la comitiva o rua del Carnestoltes d’Esparreguera, va ser aturar fins acabar el breu ofici a l’església.

Acabat el mateix, la rua va anar baixant des de la popular "placeta" o plaça de Sant Magí, carrer Montserrat, vers la plaça de l’Església o de Santa Eulalia.

El grup de la Companyia Cactus amb l'espectacle Marro de Bruixes, fent entrada a la plaça de Santa Eulàlia...


A la rua, teníem el grup de percussió Batut, i el grup de la Companyia Cactus anomenat “Marro de Bruixes” amb una olla gegant al voltant de la qual es feia una posta en escena diverses bruixes que ballaven amb una cullera gent, i amb efectes de pirotècnia.

El recorregut aniria després pel carrer Gran, Taquígraf Garriga, carrer Dels Arbres, Hospital i plaça de l’Ajuntament, on tindria lloc una “Discotheque” amb el grup DJ Number-1 i els Go Go’s Galàctics.Plaça de l'Ajuntament. Escenari preparat per l'actuació DJ Number-1 i els Go Go's Galàctics


Val a dir que l’endemà dia 17, a les 6 de la tarda va tenir lloc també amb motiu de les festes del carnestoltes d’Esparreguera un espectacle infantil a la plaça del centre anomenat “Pugeu a la fugo, vatua l’olla”...

0 comentaris: