14 feb. 2008

Esparreguera, un nom tacat.

Esparreguera, un nom tacat.

La nostra localitat sempre s'ha distingit pel bon fer de la seva gent i la tranquil·litat dels seus carrers. Desgraciadament, la ciutat segueix creixent i amb aquesta realitat afloren fets que podriem qualificar com lamentables.

Hem deixat de ser un lloc confortable on tots els veïns ens coneixem, per a passar a tenir persones que taquen el bon nom de la nostra Comunitat. Tenim ja aquí tambien delinqüència, fanatics islamistes, i veïns pertanyents a grups d'extrema dreta i extrema esquerra.

Aquests dias, -i haig de lamentar-ho molt-, hem estat de nou notícia i per a coses lletges. Les resumiré.

La premsa es va fer ressò de la detenció d'un esparreguerí d'extrema dreta, acusat, al costat d'altres neonazis, d'amenaçar a jueus a la Sinagoga de Barcelona.
Malgrat la poca repercussió informativa a escala local, aquesta notícia volaria com un fil de polvora, publicant-se a la premsa estrangera. Com la de Mèxic.

D'altra banda, les forces policials locals i els Mossos d'Esquadra van actuar contra la xarxa de distribució de drogues d'Esparreguera.
Com fruit d'aquestes investigacions i registres de diversos immobles es van fer detencions i un posterior lliurament a les autoritats judicials de varies persones.
Qui a la vista de les drogues localitzades de cocaïna, heroïna i haixix dictaria ordre d'empressonament provisional per a tres dels detinguts, deixant a altres tres en llibertat amb càrrecs.

Per a ampliar la notícia:

Detenció neonazi esparreguerí:
-El Periodico.com (1)
-El Periodico.com (2)
-La Vanguardia
-La Voz de Asturias
-20 minutos.es
-Diario Siglo XXI

Detenció per drogues a Esparreguera:
-Europa press
-Notícias info
-Europa press

0 comentaris: