25 ene. 2009

Fets del dia a dia...


Un home condemnat a
21 anys i mig de presó.

La cunyada, segrestada,
va romandre en una caseta d’Esparreguera.

Juan E.D. ha estat condemnat a nou anys de presó per segrest, a quatre per un delicte de lesions, a tres per un d’atemptat a l’autoritat, a tres més per conducció temerària i a una multa de 1800 euros y nou anys de retirada de carnet de conduir, per haver envestit el cotxe en que viatjava la seva esposa i uns familiars d’Ella, com també d’haver efectuat un segrest de la cunyada al gener del 2007.

Els fets ocorreguts a Sant salvador de Guardiola, pretenien obligar a que l’esposa tornés amb Ell després d’haver-lo deixat un dia abans, després de una discutida d’ambdós que provocaria la marxa de l’esposa amb el seu fill..

El jutge ha considerat provat que Juan E.D. els va envestir repetidament amb el seu vehicle fins a desplaçar-lo a una rampa sense sortida, on van baixar les tres dones i els nens.
L'acusat va tornar a la carretera, no sense abans agafar a la seva cunyada pel coll i arrossegar-la diversos metres fins que va aconseguir posar-la al cotxe tirant-la del cabells.

El processat va portar Sara R.R. a una caseta que tenia a Esparreguera (Barcelona), on el va pegar diverses vegades i la va tenir retinguda deu hores. Durant aquell temps, Juan E.D. va cridar diferents familiars de la seva esposa amenaçant-los amb matar Sara R.R. si Pilar R.R. i el seu fill no tornaven amb ell.

La família de la segrestada va quedar amb el marit segrestador de trobar-se en un descampat a prop d'Abrera (Barcelona), on els mossos d'esquadra ja tenien muntar un dispositiu per detenir l'acusat. Cosa que va tenir lloc amb residència. Quan els agents li van donar l'alt, l'home va començar a envestir els cotxes de policia i altres vehicles que hi havia estacionats.

0 comentaris: