22 jun. 2009

Ressó de premsa...

Un CDT0 *, primer concurs al C.H. Esparreguera
Joana Sebastian, Nuria Mas, Janina López i Mireia Carbonell van guanyar les reprises del Concurs de Doma Clàssica Territorial de zero estrelles (CDT0 *) que va servir per donar a conèixer, el diumenge 21 de juny, les instal lacions del Club Hípic Esparreguera, ubicat a Esparreguera , a la província de Barcelona.
Publicat a Ecuestre online
Dilluns 22 de juny de 2009
Text i fotos: Katty Mejías
Pista de sílice, local social amb vistes a l'escalfament ia la competició, bon servei de bar i confortables ubicacions per als cavalls que de passada van anar al concurs són alguns dels serveis dels que es van poder gaudir el diumenge. La família Mas va complir amb el promès, ia la vegada els participants van respondre amb gratitud i felicitacions als seus esforços.
Arrodonir el dia la baixada de temperatures, deixant enrere la calor sufocant registrat anteriorment per donar pas a un clima de dolç i agradable veranito.
Van assistir a la cita competidors de diferents clubs catalans, unint-se als amfitrions genets de l'Escola Hípica Fair Play, Quadres Julivert, Hípica Domenech-Dunfoy, Hípica Linde, R-Team (Rosa Tarrasón), Escalera del Mayorazgo i Hípica Vallromanes.
Les proves les van jutjar Socorro Blas i Paquita Kriens, i la secretaria tècnica del concurs, juntament amb l'animació del mateix, va estar a càrrec de CH • M Comunicació.
Ubicacions més que adequades per al desenvolupament de les tasques tècnics tant del jurat com del centre de càlcul.
Dues victòries de l'Escola Hípica Fair Play
Inaugurà la competició la Reprise 1, amb alegria afegida per als organitzadors al resoldre la victòria a favor de la amazona del club organitzador Nuria Mas Valls, muntant al cinc anys "Stanley" (64,400), que va precedir a dues amazones de l'R-Team: Sophie Alicia Glesius, amb "Sarin-T" (63,400), i Gemma Marco, amb "Xarol".
A continuació es va disputar la Reprise AP, en la qual els primers llocs de la taula van estar copados per amazones procedents d'Escola Hípica Fair Play. Victòria per a la Joana Sebastian, amb "Louisiana" (72,750), seguida molt de prop per Blanca Laplana, amb "Mulan" (72,050). El tercer lloc se'l va adjudicar Anabel Casorran, amb "Porto" (65,550), del C. H. Esparreguera. A la Reprise 2, una nova victòria per a una amazona del Fair Play, en aquest cas Janina López, amb "Speedy" (65,238), seguida per adelaida Cambrer, muntant al frisó "Mark Van Stalo Jeagevhog" (65,000), del club organitzador . Tercera va ser Carmen Cabaní, d'Hípica Linde, amb "Tenor V" (64,048). Va finalitzar la jornada amb la Reprise 3A en què Mireia Carbonell, de Quadres Julivert, es va adjudicar la victòria amb "Navil" (66,481), seguida per Sonia Ruiz, amb "Sankt Wendel" (65,000), de H. Vallromanes, i per Maikel López, amb "Defacto", d'E H. Fair Play. Als trofeus, el comitè organitzador va afegir diversos obsequis oferts pels seus col laboradors: Botiga Hípica Subirana, Central Hípica, Equus i +, Electrodomèstics Márquez i Pinsos Jané. Definitivament, un gran dia per al club en el seu primer concurs oficial, amb un desenvolupament gratificant després de la llarga espera provocada per l'ajornament per pluja en la seva data inicial d'abril. La següent competició d'aquest any estava anunciada en el calendari de la FCH per al 27 de setembre, data que haurà forçosament ser canviada en haver programat per aquest mateix cap de setmana el Campionat de Catalunya de Doma Clàssica a les categories adults i menors.

0 comentaris: