8 sept. 2009

UNA FESTA DECANA ENTRE NOSALTRES

Amb tot, una vegada més, han pogut més les ganes de dibuixar un somriure i d’alegrar la nostra mainada que totes les dificultats juntes. És, diria, un deure amb els nostres jovenets.

El dissabte dia 05 de setembre va tenir lloc una Gimcana ciclista a les set de la tarda per a nens i nenes menors de dotze anys, amb regals per a tots els participants. Mentre que a 2/4 de deu de la nit tindria lloc el tradicional Sopar de veïns, tot gaudint de la fresca del carrer. Tancarien els actes del dia el Ball celebrat a les 12 de la nit amb el “Grup Zeus”.

Diumenge dia 6 va tenir l’esperada Xocolatada -amb coca de Pastisseria Grau-, per els menuts del carrer a les set de la tarda. Acompanyaren el dolç esdeveniment els Pallassos “Moxi i Moki”.
Els més grans gaudirien com a cloenda d’aquestes festes, a un quart de nou del vespre d’una Gran Cantada d’Havaneres amb el grup “Xarxa” amb el seu corresponent rom cremat.Aquest cap de setmana em tingut entre nosaltres la popular festa del carrer Sant Miquel. Una festa de barri que cal recordar-lo, que te el mèrit de que va ser la primera en recuperar-se després de la Dictadura del general Franco.

La degana entre totes les d’Esparreguera un any més s’ha fet present. I amb el mèrit de tots els seus veïns. Donat que amb la greu crisis econòmica que tots plegats estem patint, no feia preveure a la nostra població grans esdeveniments lúdics als carrers.

0 comentaris: