8 de gen. 2010

Retalls de premsa...


Estampacions Sabadell planteja un ERE






Publicat a la web: Rojo i Negro
Dijous 07 de gener de 2010
[ http://www.rojoynegro.info/2004/spip.php?article29089.]


    L'empresa que dóna feina a un total de 800 persones té centres de treball en el parc empresarial Juan Carlos I, que agrupa els proveïdors de la factoria de Ford a Almussafes (València), així com a Esparreguera (Barcelona) i a la República Txeca .

    El sindicat CGT, present en el comitè, ha denunciat en un comunicat que l'objectiu de l'empresa és "asfixiar econòmicament als treballadors perquè es vegin obligats a abandonar" la companyia.

    Fa menys d'un mes, empresa i sindicats van pactar un expedient temporal per a la totalitat de la plantilla, formada per més de 500 treballadors, per un període de 120 dies, entre l'1 de desembre de 2009 i el 30 de setembre de 2010.

    Francisco Zapata, membre del comitè d'empresa per part de CGT, ha assegurat que els treballadors no permetran "aquestes agressions" per part de la direcció i ha advertit que, de seguir endavant aquest nou ERO, els sindicats han de respondre "de forma contundent" a defensa dels treballadors afectats.

    L'activitat principal d'aquesta és el subministrament de components als fabricants de vehicles, tant turismes com industrials.

    Entre els seus productes es troben sistemes de suport d'assistència a la frenada, portes, capó, maleters o acoblaments de xapa metàl·lica. EFE