14 feb. 2010

Les Comparses visiten els nostres carrers.

La Rua de Carnaval vesteix d'alegria grans i joves.
Videos tu.tv
Dissabte dia 13 de febrer del 2010 va tenir lloc la Rua de Carnaval i el concurs de Comparses de la vila d'Esparreguera.

El seu recorregut s'iniciaria a la plaça de la sardana, av. de Francesc Macià, passeig de Tíjola, carrers de Barcelona, Guardiola, dels Cavallers, plaça de l’Ajuntament (on el jurat qualificarà les comparses), carrer Gran, plaça de Santa Eulàlia, carrer de Montserrat, plaça de Sant Magí, carrer d’Orenci Valls, av. de Francesc Macià, carrers del Taquígraf Garriga, dels Arbres, plaça de la Constitució, carrer de Baix i plaça del Centre, on es farà el final de la rua amb una gran festa amb música, confetti i molta gresca i on es repartiran els premis del concurs de comparses.

En general tot va anar molt bé. Potser el públic esperava una Rua més llarga i nombrosa de gent, donat que el concurs podia esdevenir una eina de més participació. En tot cas es el primer any. Cal consolidar aquesta idea -tant utilitzada en altres llocs- i que no te cap raó perquè no acabi essent un èxit a casa nostra.

L'any vinent: més i millor...!!

0 comentaris: