26 may. 2010

La premsa diu...

.
Setze detinguts
per delictes contra el patrimoni
al Baix LlobregatPublicat a ABC.es
Dimarts 25 de maig del 2010


Martorell (Barcelona), 25 abr (EFE) .- Els Mossos d'Esquadra han detingut setze persones acusades de delictes contra el patrimoni en un dispositiu que s'ha dut a terme durant els últims mesos per prevenir robatoris amb força durant les nits en municipis de la zona nord del Baix Llobregat.

La policia autonòmica ha informat avui que el dispositiu, batejat com "Persiana", ha consistit en el control dels accessos a urbanitzacions i polígons industrials.

En el marc de l'operació la policia ha detingut tres persones per robatori amb violència i intimidació, dos per robatori a l'interior de vehicles i onze per robatori amb força en establiments comercials.

Segons fonts de la policia catalana, entre els detinguts hi ha quatre persones que formaven part d'un grup molt actiu que es dedicava al robatori en bars i als que se'ls imputen cinc assalts amb força en establiment d'Esparreguera, comeses en el transcurs d'un mes.

La major part dels robatoris tenien lloc entre les 03.00 i les 06.00 hores i entraven en els locals forçant la persiana amb una palanca, després vigilar el local.

Un cop a l'interior, l'objectiu dels lladres eren els diners en efectiu, tant de la caixa registradora com els de les màquines escurabutxaques

0 comentaris: