30 may. 2010

La Premsa informa de ...

Dos detinguts a Esparreguera per robatori en habitatges i tràfic de droga
Els Mossos van localitzar substàncies estupefaents i 7.705 euros de la venda de drogaPublicat a Regió7.cat
dissabte 29 de maig


Els Mossos d'Esquadra van detenir Raúl D.T, de 31 anys i veí de Cornellà de Llobregat, i Farid O.E., de 26 anys i veí d'Esparreguera, com a presumptes autors d'onze robatoris a l'interior de domicili. Fruit de la mateixa investigació, van detenir sis persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Es tracta d'Enrique D.T., de 39 anys, i Francisco P.P., de 31, tots dos veïns d'Esparreguera, juntament amb quatre veïns de Viladecans i membres d'una mateixa família.

La investigació es va iniciar arran de la detecció de diversos robatoris amb força en habitatges de la urbanització Ca n'Amat d'Abrera, comesos els mesos de febrer i març passat. En la majoria de casos, els lladres accedien forçant el pany de la porta principal i en altres ocasions, entrant per les finestres del domicili. Els Mossos van engegar un dispositiu policial per tal de prevenir més fets, en el marc del qual una patrulla, juntament amb una dotació de la Policia Local d'Abrera, va poder aturar un vehicle sospitós amb dos ocupants a l'interior, quan estava voltant per la zona on havien tingut lloc els robatoris en habitatges. La identificació d'aquestes dues persones va permetre relacionar-les amb onze robatoris a l'interior de domicili, per la qual cosa van quedar detingudes. També van comprovar que els dos individus es podrien dedicar al robatori amb força per tal de comprar substàncies estupefaents que adquirien en un domicili de Viladecans. Tots dos homes, Raúl D.T. i Farid O.E., tenen múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni.

D'aquesta manera, els Mossos van fer un escorcoll en un domicili d'Esparreguera, on es van trobar diverses substàncies estupefaents, una balança de precisió i altres objectes que podrien haver estat sostrets. Els investigadors, que tenien constància que els dos detinguts pels robatoris compraven substàncies estupefaents en un habitatge de Viladecans, hi van localitzar 42 grams de cocaïna, 9 d'heroïna, 45 de marihuana i més de 130 d'haixix, així com 7.705 euros obtinguts, presumptament, de la venda de droga.

0 comentaris: