26 ago. 2010

Els diaris diuen que...

.

La subdelegada del Govern de Barcelona defensa extrapolar la polèmica del "top manta" a la Rambla
La subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat García Llovera, ha demanat enfortir també la pressió sobre la venda il legal de llaunes de cervesa a la Rambla de la capital catalana coincidint amb la polèmica pel "top manta" al Vendrell i Calafell.

Publicat a terra.notícies
Dimecres 25 d'agost del 2010

"La polèmica del' top manta 'també s'hauria extrapolar a la venda de cerveses a La Rambla", ha defensat la subdelegada en declaracions als periodistes en la seva visita a les obres del Fons Local d'Inversió d'aquest any a Esparreguera.

"No només hem de preocupar de la venda del top manta, també cal tenir en compte la venda il legal de cerveses pels carrers de Barcelona ia les platges", ha dit.
Ha advertit que la polèmica del "top manta" és un "fenomen molt complex, i hi ha moltes responsabilitats de totes les organitzacions i administracions".

Segons Llovera, aquest tema s'ha posat ara sobre la taula perquè en l'època d'estiu i, sobretot a les localitats costaneres, aquest tipus d'activitats s'incrementen, però ha apuntat que "a la ciutat de Barcelona hi ha grups de persones que venen llaunes durant tot l'any i que també haurien de ser controlades".

Una de les solucions que proposa Llovera és ampliar el control a les fronteres i conscienciar la ciutadania. "La gent ha de saber que no es tracta d'ajudar a aquestes persones comprant aquests productes, sinó que s'estan infringint normes ", ha destacat.

Segons ella, l'última de les actuacions és legalitzar als manters perquè "ja existeix una llei d'immigració que és molt clara al respecte".

Esparreguera ha rebut 3,7 milions d'euros del Fons Local, l'obra més destacada és la construcció d'una nova escola de música i dansa. En total, el fons suposa ocupació per a 250 aturats dels 1.947 de la població, una de les localitats del Baix Llobregat amb major taxa de desocupació.

0 comentaris: