30 ene. 2011

Un any mes aquí

.

L’Agrupació Sant Antoni Abat d’Esparreguera
ens porta novament Els Tres Tombs


Aquest diumenge 30 de gener del 2011 ha tingut lloc novament la cercavila o rua organitzada per l’Agrupació Sant Antoni Abat pels carrers i places de la nostra vila. Genets, cavalls, carruatges d’època, cobla amb música i caramels pel mes xiquets han fet un any més la màgia de acollir a petits i grans dintre d’un ambient marcadament familiar i festiu.

La gent, una vegada més i malgrat el fred a sortir per tal de gaudir d’aquesta emblemàtica tradició esparreguerina. I això es bo. Perquè son les coses de casa nostre i les hem de conservar i compartir.

Un recorregut pels carrer cèntrics de la nostre ciutat que enguany anava acompanyat de la selecta cobla-orquestra Principal de Berga.
La Rua va transitar pels animats carrers del Bruc, de Montserrat, plaça de Santa Eulàlia (on va tenir lloc la benedicció dels animals de mans del nostre Rector mossèn Joan Ramon Bullit), Gran, plaça de l'Ajuntament, carrer de l'Hospital, plaça de la Constitució, carrer dels Arbres, de Ferran Puig, d'Orenci Valls i plaça de Sant Magí.

Com sempre, han deixat bon gust, perquè tot ha anat com s’esperava.

Des aquest web, les sinceres felicitacions a totes les persones que han treballat i recolzat amb el seu esforç aquesta jornada que ha esdevingut el cor de tot un poble. El cor d’Esparreguera.
.

0 comentaris: