26 feb. 2011

Debat del Fòrum 21

.


La Biblioteca: passat, present i futur
“MORIREU D’ÈXIT”
Assegura la directora Teresa Pagès parlant de les noves instal·lacions d’Esparreguera


Amb aquesta contundència parlava Teresa Pagès directora de la biblioteca “Jordi Rubió” de Sant Boi de Llobregat i encarregada de zona del Baix Llobregat de la nova biblioteca d’Esparreguera que es preveu inaugurar a l’abril del 2011, coincidint amb la Festa de Sant Jordi...

L’acte organitzat per el Fòrum 21 i dirigit pel seu president Ivan Rosas tenia lloc a la Sala de Can Pasqual d’Esparreguera aquest divendres 25 de febrer del 2011.

Per la seva part l’altre ponent de la nit Mariona Masferrer, directora de la Biblioteca Popular “Beat Domènec Castellet” d’Esparreguera, ens oferia a grans trets la vida de la nostra biblioteca i algunes anècdotes registrades de la vida d’aquesta institució cultural de la nostra ciutat. Principalment des de la seva inauguració fins les acaballes de la guerra civil.

Tanmateix va fer una aproximació del perfil del lector usuari de la mateixa i la evolució que ha sofert al llarg de les darreres dècades.

L’activitat va estar acompanyada per una sessió de diapositives sobre el projecte de la nova biblioteca i el corresponent debat. Que com sempre va estar voltada d’un ambient familiar i acollidor.

.

0 comentaris: