7 may. 2011

Cultura, idioma, cuina ....

V Trobada
Gastronòmica Intercultural d'Esparreguera
Èxit d'assistència

Tres-centes persones van respondre a la convocatòria dels actes programats a Can Pasqual com a cloenda de la 8a edició del Voluntariat per la llengua catalana que es celebraria aquest passat dimecres 04 de maig del 2011.

La V Trobada Gastronòmic Intercultural s'emmarca dins de la celebració dels actes de cloenda organitzats pel Servei Local de Català (SLC) per a la 8a edició del Voluntariat per la llengua catalana i la 2 ª edició dels grups Xerrem Esparreguera.

A la Sala d'Actes de Can Pasqual tindria lloc l'acte de lliurament de diplomes que presidiria la Sra Francesca Fosalba i Batalla alcaldessa de la nostra ciutat en un ambient distès i familiar.
A continuació, els assistents s'inaugurarien la V Trobada Gastronòmica Intercultural d'Esparreguera, una trobada gastronòmica que aquest any comptaria amb més de 100 plats representatius dels Països Catalans i de tots els racons del Món.

Com en anys anteriors una gran varietat de països estarien representats en aquesta trobada que pretén compartir plats, sabors, cultura, identitat. De tants llocs i tan llunyans. Uns plats elaborats per l'ocasió que ens presentarien el millor de la història popular culinària de molts orígens.

Per la Festa Major d'Esparreguera el mes de juliol del 2011 sortirà al públic el receptari complet de tots els plats aquí presentats.

0 comentaris: