9 jul. 2011

Novetat músical

El grup romanès KYSTAL
Obre el Cicle de Concerts Músicamón


La plaça de l’Ajuntament va rebre aquest divendres 08 de juliol del 2011 el honor de obrer el primer festival de músiques del Món “Músicamón 2011”, que enguany, es dedicaria a la Comunitat Romanesa d’Esparreguera. El segon col·lectiu més nombrós de nous catalans residents en la nostra petita ciutat.

El grup Krystal va esta l’artífex de la presentació de la música popular, tradicional, i també moderna en llengua romanesa. Un espectacle que podem qualificar sens dubtes d’enriquidor.

Krystal es un grup musical format per quatre persones: Valentin Dibu (sintetitzador), Alin Neagoe (keyboard i solista), Ionela Stànisor (solista) i Marius Stànisor (guitarre), un grup especialitzat en tota mena d’estils, com el blues, disc, rock and roll, swing, tehno, ballard, reggad, pop rock, vals, tangos, rumbes, cumbies, sambes i jazz blues entre molts altres estils. Toquen doncs, pràcticament de tot. I treballen per tota La Península.

L’acte el devem als esforços del nostre Ajuntament. La complicitat i coordinació entre les regidories de Nova Ciutadania, i de Cicle Festiu, junt amb la operativa damunt del terreny de la sempre entusiasta Servei d’Acollida , han sabut aglutinar i fer partícips d’aquest interessant projecte a la Comunitat Romanesa resident a Esparreguera.

0 comentaris: