27 jun. 2008

Un nou Bus fabricat per CARSA als carrers d'Esparreguera

La concessionària del servei, -La Hispano Igualadina SA-, va posar en servei aquest nou bus fabricat per la carrocera CARSA per al servei urbà de la nostra localitat.L'acte oficial o posada en escena de l'entrada en servei tub lloc el passat dia 26 de juny del 2008 a l'aparcament de les Hortes. On la nostra alcaldessa la Sra. Francesca Fosalva, el Sr. Alsina, de l'empresa Hispano Igualadina, el Sr. Daniel Fernández, Director General de Ports i Transports, i el Sr. Xavier Roselló, de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) van inaugurar aquest nou bus.Recordem que les qualitats tècniques del nou bus incorporat al servició respon al xassís MAN A-76 pis baix amb la nova carrosseria desenvolupada per CARSA per a aquest model. Disposen de 25 seients més gent dempeus, rampa de minusvàlids, climatització Hispacold i rètols electrònics bkb.
El motor compleix la normativa Euro 4 de baixes emissions, disposa de 6 cilindres, 24 vàlvules amb injecció Common Rail, i Turbo amb Intercooler de 240 CV.

Desitgem veure per molts anys un bon servei a través d'aquesta ampliació de la flota de busos en servei a la nostra localitat.

0 comentaris: