26 ago. 2008

ESPARREGUERA SEGUEIX CONSTERNADA PER LA MORT DEL MARIT DE L'ALCALDESSA

TRES MENORS IMPLICATS EN
LA MORT DE JOSÉ LUIS PÉREZEl passat diumenge dia 24 d'agost del 2008 va morir a l'Hospital del Mar de Barcelona el socialista José Luis Pérez Barroso, després d'haver-hi ingressat d'urgència el passat dia 17 d'agost, víctima de l'agressió rebuda a la sortida de l'Ateneu d'Esparreguera, a l'avinguda Francesc Macià, sobre les 22:15 hores de la nit, a uns 200 metres de la seva casa.
Segons les informacions, la víctima va recriminar l'actitud de tres menors. Sembla que els nois varen seguir a Pérez fins el carrer de sant Antoni i li varen donar diversos cops, fins que cauria al terra fent-se un cop al cap. Les lesions provocades serien com es veu, mortals. La víctima tenia l'edat de 50 anys.

José Luis Pérez, marit de l'alcaldessa d'Esparreguera Paca Fosalba (PSC), va tenir una discussió a la sortida d'aquest popular lloc d'oci d'Esparreguera, essent agredit per tres joves d'edats compreses entre els 14 i 17 anys, que, finalment, serien detinguts el dimecres dia 20, pels Mossos d'Esquadra i posats a disposició de la Fiscalia de Menors. Algun d'aquests joves conflictius tenia ja antecedents en el moment del seu arrest. Tot i que quedarien en llibertat en àdhuc hores, segons explica el diari Regió7.

La població continua en un estat de consternació per semblant dissort. Partits polítics, associacions, entitats i població, fent pinya al voltant de la primera autoritat local, i han manifestat les seves condolences per aquest dissortat fet.

Per més informació:

0 comentaris: