25 oct. 2008

Secció Sindical FTC - IAC Mercèdes Benz d'Esparreguera

Comunicat de solidaritat amb els treballadors de Nissan.
Aquesta seccion sindical vol manifestar seu mes sincera i ferma solidaritat cap als treballadors de NISSAN, SEAT i totes les empresa en crisi.
Des d'aquesta secció sindical manifestem el següent:
1) Que gràcies a l'acció sublim de Vicenç Rocosa ens trobem a Esparreguera i Mercedes Benz ha aconseguit els seus objectius de tancar la Planta de Sant Andreu. Una planta amb més de cent anys d'història.
2) És significatiu que la cúpula de CCOO mantingui semblant personatge al capdavant de la Federació del Metall. Un traïdor a la seva classe que fa molts anys que no dóna un pal a l'aigua.
3) Si algú vol saber qui és aquest individu "tanca empreses" n'hi ha prou que teclegi "Vicenç Rocosa" a Google. Podem afirmar que aquest personatge ha coaccionat i venut a la seva secció sindical en Mercès Benz i per ende, a tots els treballadors i treballadores de Mercès Benz España, SA a la seva fàbrica de BCN (Sant Andreu).
4) Actualment estem a Esparreguera, però amb data caducitat 31/12/2014. Tot això gràcies a l'assessorament rebut per aquest personatge i als ajuts deixats per Mar Serna i J. Huguet.
Per a la nostra perplexitat, s'anuncia que el Govern de la Generalitat pretén crear un comitè interdepartamental per controlar els Expedients de Regulació d'Ocupació (ERE). Doncs bé, nosaltres hem sofert a les nostres pròpies carns la pressió i la coacció del Govern perquè acceptéssim l'oferta de l'empresa amb el seu corresponent ERE.
5) Aquesta seccion sindical vol manifestar seu mes sincera i ferma solidaritat cap als treballadors de NISSAN, SEAT i totes les empresa en crisi. Considerem que la unitat d'acció sindical és primordial i bàsica en la defensa dels nostres llocs de treball, de la nostra qualitat de vida i de la nostra supervivència. Això comporta, ineludiblemte, mantenir bé lluny a aquests personatges.
Per finalitzar afirmem que Vicenç Rocosa (CCOO), Francisco Maldonado (UGT), Serna (PSC), Huguet, (ERC) estan al servei de la seva majestat: SENYOR DINERS.
NO ALS TRAÏDORS. QUE NO US ENGANYIN, US VENDRAN A LA PRIMERA DE CANVI.
.
Secció Sindical FTC - IAC
Mercès Benz España, S.A.
Fàbrica d'Esparreguera
Tel.937778712 ext. 428
.
.
Orígen d'aquest comunicat: feu clik aquí
.

0 comentaris: