5 ene. 2009

Dilluns 05 de gener del 2009...


CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS
REIS MAGS DE L'ORIENTAvui han arribat a la nostra ciutat tres personatjes de la màxima actualitat internacional.
Els tres elements, que no eren ni Mahmud Abbas, ni Bill Richardson, ni tampoc Barack Obama; i menys George W. Bush o José Luis Rodríguez Zapatero.... han passejat per Esparreguera regalant caramels i petits regals als més menuts allí presents.
Se sospita fonamentadament que aquests tres personatges venerables, que duien corones de Reis de l'Orient, -segons es comenta-, demà deixaran infinitat d'obsequis i regals per totes les cases d'Esparreguera........


www.Tu.tvInici de la Cavalcada 6 h de la tarda.
Recorregut per l’avinguda de Francesc Marimon, els carrers de Lluís Auguet, del Camí Ral, de la Font del Vidal, de Barcelona, de la Guardiola, dels Cavallers, Gran, plaça de Santa Eulàlia (on faran l’adoració a l’església), de Montserrat, del Bruc, avinguda de Francesc Macià, travessaran el pont de la Plana i continuaran pel carrer del Vallespir, de Pompeu Fabra, de Ramon i Cajal, d’Àngel Guimerà, tornaran pel pont i seguiran per l’avinguda de Francesc Macià, del Taquígraf Garriga, dels Arbres, plaça de la Constitució, carrer de Baix i plaça del Centre, on Ses Majestats rebran de part de l’alcaldessa la clau de la vila, dirigiran unes paraules a tots els nens i les nenes i recolliran totes les cartes dels infants d’Esparreguera.

0 comentaris: