9 jun. 2009

Cercant la notícia...

Esparreguera torna al carrer
La localitat catalana s'ha manifestat contra una pujada d'impostos del 30% proposada per l'Ajuntament


Publicat a YoPeriodista

Jo, JORDI MUNNÉ

JORDI MUNNÉ - Esparreguera (Barcelona) - 08.06.2009
Esparreguera ha tornat a manifestar aquest dimarts protestant contra la pujada d'impostos del 30% que l'Ajuntament, en un pacte entre PSC i Entesa vol aplicar.
La manifestació ha acabat recorrent diversos carrers de la població fins arribar al domicili de l'Alcaldessa. Posteriorment s'ha tornat a l'Ajuntament per realitzar una escampar popular d'escombraries.
És una de les diverses manifestacions que ja s'han produït les últimes setmanes i que segons els organitzadors no serà l'última. De fet, ja hi ha convocada una de nou per aquest dilluns i han advertit que setmanalment convocaran una fins que l'alcaldia d'un pas enrere. La major part dels xiulets i consignes que es van cantar rebutjaven l'actuació de l'actual alcaldessa, Francesca Fosalba (PSC).
Un cop acabada la concentració a la Plaça de l'Ajuntament la manifestació ha seguit un recorregut improvisat que ha arribat a tallar l'antiga Nacional II a l'altura del domicili de l'Alcaldessa.
L'actuació de les unitats d'antidisturbis dels Mossos d'Esquadra no ha estat necessària però han vigilat de prop la Manifestació donada la gran crispació que la població viu.

0 comentaris: