2 ene. 2010

Curiosa campanya

Aeri d’Olesa-Esparreguera
Per Nadal de moda....
Novament tenim a Esparreguera altre campanya pidolaire que suposadament porta la nostra ciutadania... a la Casa de la Vila.

Aquest cop, les nostres bústies de correu han rebut la curiosa targeta que reprodueixo amb aquest petit article, demanant que la nostra alcaldessa agafi cartes en cert assumpte que d’entrada no és competència municipal [La gestió FGC].

El text ens diu això:

“Il·ma. Sra. Alcaldessa Francesca Fosalba i Batalla.
Li escric per demanar que l’aeri ampliï el seu horari i enllaci amb tots els trens que parin a la estació d’Olesa. Per això cal que arribin a un acord per a una intermodalitat plenament operativa i a un refinanciament a curt i mig termini, per poder promocionar aquest transport.
Nom,
Cognoms,
Signatura”

La referida targeta sembra que s’ha de lliurar a l’Ajuntament personalment o be per correu.

No deixa de ser curiosa la redacció d’aquesta targeta amb tanta terminologia política.
Un usuari normalment demanaria una millora del servei [com en el seu moment s’ha fet per fer coincidir el Bus urbà amb l’arribada de les cistelles o trens]. Però, difícilment un usuari es preocuparia normalment de “intermodalitats”, i molt menys, dels costos o negociacions de “refinanciament”.

Maniobres de distracció?
Es mou la gent per omplir el lloc deixat per una falta de lideratge de l’Equip de Govern?
Intent de desgastar encara més la ja tocada imatge de l’Ajuntament [pujada d’impostos, llums de Nadal etc.]?

Ves a saber que hi ha darrera de tot això...


1 comentaris:

Anónimo dijo...

Enhorabona al blogger pels seus comentaris, fotos i videos sobre tot els que fan referència a la gent, la cultura i el medi ambient d'Esparreguera.

La campanya aeri és una iniciativa independent, apolítica, social i medi ambiental, pels i des d'els ciutadans d'Esparreguera. Altres associacions i partits polítics d'Esparreguera apollan aquesta campanya.

Per a més informació busqueu al facebook Aeri Esparreguera

http://www.facebook.com/#!/profile.php?ref=profile&id=100000646676807

o si preferui a CIU Esparreguera

http://images.google.es/imgres?imgurl=http://www.ciu.cat/media/39911.JPG&imgrefurl=http://www.ciu.cat/minisite_fitxa_noticies.php%3Fentities%3D146%26type%3DAL%26news_ID%3D23298&usg=__dOP0lbYI6I_AEjaBVkktKnXHUK4=&h=772&w=1080&sz=159&hl=es&start=8&itbs=1&tbnid=M_EfezO5bRVzJM:&tbnh=107&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Daeri%2Besparreguera%26hl%3Des%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

Moltes Gràcies