8 sept. 2006

Mercadona d'Esparreguera:
Xerrades d'informació i formació als clients de la localitat.
El divendres 1 de setembre del 2006 va tenir lloc a la Sala de Conferències del Centre Comercial Mercadona situat al Barri Font d’Esparreguera, una nova presentació informativa sobre la llar, l'alimentació, i dels productes que poden adquirir-se allí; als clients d’aquest Centre Comercial d’Esparreguera.


Aquest dia, el tema a tractar seria el de la Neteja de la Llar.
L'animadora del centre Mercadona, na Merche Malaver, va oferir una breu conferencia sobre la problemàtica que te la mestressa de casa d’Esparreguera a l’hora de fer la neteja diàriament de la seva casa, amb el seu natural entusiasme i alegria.
La xerrada va centrar-se en dues realitats ben diferenciades: la neteja de cada dia o de “manteniment”, [com seria la cuina, wc, plats etc..] i la neteja “en profunditat” motivada per causes puntuals.

Desprès de deixar ben clar que actualment no existeix el producte únic que serveixi per fer tot, si que es va indicar la conveniència de diferenciar entre tots els del mercat, aquell que son menys agressius per les persones i les nostres mans.

S’enumerarien l’arsenal tradicional de la mestressa de casa... com l’amoníac, desincrustants, eliminadors de greixos...
En el següent apartat s’informaria dels productes disponibles a Mercadona per a la llar, en tres blocs. Transcriurem alguns productes:

-Limpiador cocinas amoniacal
-limpiador cocinas amoniacal esencias cítricas
-limpiador para vitrocerámicas
-Limpiador concentrado Aloe Vera
-Gel limpiado cocinas con legia
-Gel WC
-Pistola perfume jabón Marsella o esencias cítricas
-Desincrustante limpia juntas blanqueante
-Limpia vajilla Bosque Verde
-Limpiador Baños Bosque Verde
-Ducha limpia Pistola
-WC Gel Flores Blancas
-Limpiador antical
-Tabletas desincrustantes efervescentes
-Desatascador biológico
-Limpia cristales cristalino Bosque verde
-Multiusos pistola Aloe Bosque Verde
-Limpiamuebles con aceites nutrientes
-limpiamuebles spray con ceras
-Fregona tirsa microfibra antibacterias Bosque Verde
-Bayeta microfibra multiusos Bosque Verde
-Gamuza atrapapolvo con soporte Bosque Verde.


No faltarien dues demostracions practiques davant de l’auditori present.
Hom veiérem la neteja d’olis a base de l’amoníac tradicional comparant-lo amb el producte “Limpiador cocinas amoniacal” per les cuines.
Es comprovaria el major poder desengreixant del nou producte davant del mètode tradicional.
A l’apartat de netejar rajoles del bany, la prova es decantaria també vers un nou producte anomenat “Ducha limpia pistola”. Una novetat de producte amb el que tan sols cal distribuir-lo amb la seva pistola per l’enrajolat... i res més !!!

L’explicació formativa s’acompanyaria també de material didàctic com un vídeo i diapositives.

Tenint en compte que el 50% de la humanitat son dones, i, que de moment, el gruix de la carrega familiar i domestica, recauen damunt de les nostres dones, s’ha d’aplaudir aquesta iniciativa. I comprovar que s’estan duent a terme unes conferències formatives, que, si be, per una banda persegueixen estimular al potencial consumidor, no és menys cert que poder alleugerir molt-molt-molt l'esforç i temps dedicat al treball domèstic, si estem al corrent dels nous productes i la forma de fer-los servir correctament.

Els assistents veren ser convidats a més a més un petit esmorzar, i a la sortida de la conferencia, serien obsequiats amb un detall per la seva assistència.

Esperem que aquest centre comercial -que esta demostrant ésser pioner en la nostra localitat-, continuí aquesta acció divulgadora a casa nostra... Moltes famílies a la llarga en sortiran beneficiades....
.

3 comentaris:

Trini dijo...

En mi pueblo, Tomares (Sevilla) tambien tenemos un Mercadona. Están proliferando por todos lados. Desde que lo inauguraron es el super donde hago mis compras. Nunca he asistido a una de estas reuniones, pero sé que tambien las efectuan aquí.
La verdad es que a veces se vuelve una "loca" con tanto bote.

Gracias por tu visita y por el traductor, sin el no podría haberte leído, es un acierto.

Un abrazo

Eleonai dijo...

Hola Lluis:

La primera vez que ví escrito un texto en catalán fue un periodico de los refigiagos españoles en México. Llegaron a este país despues de la Guerra Civil, se quedaron, tienen hijos y nietos, ya son mexicanos.

Anónimo dijo...

¿como, de qué?