10 de set. 2023

Teatre: Música, i aquí no ha passat res !

El 17 de setembre estrena teatral a Esparreguera 





Cartell editat de la obra de Maribel Masip i Mirabet: "Música, i aquí no ha passat res !"


    El teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera al carrer Mestre Tomàs Cabeza 2; oferirà el proper dissabte 16 de setembre del 2023, a les nou del vespre, tindrà lloc l’estrena teatral de la obra escrita i dirigida per l’esparreguerina Maribel Masip i Mirabet: Música, i aquí no ha passat res !. 

    Aquesta obra de teatral musical compta amb un selecte grup d’actrius i actors d’Esparreguera en el seu repartiment: Paquita Mirabent, Mercè Vallverdú, Rosa Maria Margalef, Sandra Chaparro, Laura Hurtado, Cristina Pires, Nani Guevara, Ester Puig, Roger Vilà, Víctor Martos, Juan Muro, Josep M. Monné, Josep Galceran, Empar Lagares i Navas, Trinidad Culebra, Ana Maria Martínez, Joan Lladó i Blanch, Èric Rangel, Manel Miró, Maria Purcet, Pedro Medina, José Ruiz, Raúl G. Rubio, Rosa Maria Cuscó, Rosina Domenjó, Núria Casellas i Rosa Jardí. 

    Mentre que el suport tècnic i diverses col·laboracions descansen a mans de: M. Antoni Juanpera, Maria Teresa Muñoz, Josep Colomé, Lourdes Rodríguez, Lourdes Amat, Quim Marín, Raniel Rodríguez, Carme Boixet, Maria Barrantes, Toni Valor i Pérez, José Barrantes i Florenci Seriñena. 

    Cal esmentar que a més del dia de l’estrena ja esmentada del dissabte 16; aquesta obra de teatre musical Música, i aquí no ha passat res !. tornarà a estar dalt de l’escenari del Patronat Parroquial d’Esparreguera el diumenge 17 de setembre, el diumenge 24 de setembre i el dissabte 01 d’octubre del 2023. En horari habitual dels dissabtes a les 9 del vespre i els diumenges a les set de la tarda. 

    Podeu adquirir anticipadament els dijous i divendres, de 5 a 7 de la tarda, al Patronat Parroquial. Al preu: 10 € (pagament en efectiu).